Bliv klædt på som en rigtig mand til den store fest

By:

Har du snart en stor fest i vente, er det vigtigt, at du har det rigtige ”outfit” på, så du kan stå knivskarpt. Der er flere ting, du skal have fokus på i forhold til din påklædning, og jeg vil her komme med nogle råd, du måske kan bruge. Jeg går meget op i stil, og har derfor lidt råd til dig, når det kommer til valg af tøjet, men derudover har jeg også en anbefaling eller to, hvis du skal have det perfekte ur.

Jakkesættet er mandens udrustningen

Når du skal til en mere formel fest, er det vigtigt, at du har et jakkesæt med dig. Det er kort sagt en nødvendighed, hvis du skal se rigtig godt ud. Jakkesæt kan komme i mange farver og former, men pas på med at gå i helt sort, da du så bare vil blive en del blandt mængden af andre mænd. Vil du prøve noget lidt andet, skal du overveje et gråt eller mørkeblåt jakkesæt, som du kombinerer med et par brune sko. Gør du det, vil du i hvert fald være sikker på, at du skiller dig lidt ud, og det er bestemt på en positiv måde, da netop disse farver er utrolig ”in”.

Sæt prikken over i’et med et ur fra Seiko

Har du valgt at køre med jakkesættet, er det en rigtig god ide, hvis du kombinerer det med et Seiko herreur, som naturligvis har stålrem. Stålremmen er et ”must”, hvis du kommer i jakkesæt, og vil du finde et stort udvalg af Seiko herreure, er det bare med at hoppe forbi siden her, hvor de helt sikkert har lige det, du søger. På denne side kan du tilmed se frem til gratis fragt og konkurrencedygtige priser – så skal prikken sættes over i’et, er det bare med at få anskaffet et ur allerede i dag.

Posted in: SEIKO Herreure