Daniel Wellington-herreure

By:

Lige for tiden er der en masse hype omkring de populære ure fra Daniel Wellington. Og det er der flere rigtig gode grunde til. Allerførst – og nok også allervigtigst – så er Daniel Wellington-urene bare superfede. De er stilrene og tidløse i designet, og de passer til de fleste stilarter. Det er et klassisk ur, som ikke gør meget væsen af sig. Der er ikke nogen dikkedarer, og der er ikke noget bling. Netop derfor tror jeg også, at de er blevet så populære blandt så mange. Det er blevet in at tone lidt ned og at fokusere lidt mere på kvalitet og lækkert design end at have det største, dyreste og mest iøjenfaldende ur. Vi er gået tilbage til det klassiske, og her har Daniel Wellington altså bare ramt plet. Daniel Wellington-ure henvender sig derfor især til den kvalitetsbevidste mand eller kvinde, som gerne vil have god kvalitet og et tidløst og underspillet design for pengene. 

Dernæst er det altså også et ur, som de fleste af os dødelige mennesker har råd til at købe uden at skulle leve af havregrød og pasta de følgende tre måneder. Og dette faktum er fint i tråd med ideen om, at der i højere grad er kommet fokus på funktionalitet og stilrent design til en fornuftig pris end på blær og bling, når det kommer til ure. Det er et ur, som man kan bruge hver dag, fordi det simpelthen er så enkelt, men samtidig udstråler det en cool karisma netop i kraft af dette. 

Hos designure.dk kan man finde et stort udvalg af både Daniel Wellington-herreure og dameure til de bedste priser på markedet. Det gode ved at købe sit ur netop hos designure.dk er, at de har en utrolig god service. Desuden har de gratis levering, hvilket altid er et plus i min bog.