Daniel Wellington – Klassisk, minimalistisk og raffineret urdesign

By:

Design af meget høj kvalitet går aldrig af mode, uanset hvilke trends der momentant præger design, kunst og kultur. Klassisk kvalitetsdesign har en særlig evne til at indgå i et kreativt samspil med enhver tidsånd, og netop derfor er det en god investering. Præcis sådan er det med Daniel Wellingtons designerure, der emmer af klassisk og tidløs elegance. Designerure.dk har et meget stort udvalg af Daniel Wellington-ure til de bedste priser. Køb derfor et Daniel Wellington-ur hos Designerure.dk

Inspiration fra 1970’erne i et moderne urdesign

Filip Tysander, grundlægger af firmaet Daniel Wellington, blev inspireret af mødet med en mand ved navn Daniel Wellington, der brugte en NATO-rem som urrem. NATO-remmen blev i første omgang brugt i den britiske flåde i 1970’erne. Filip Tysander kunne imidlertid se de unikke æstetiske muligheder i NATO-remmen som urrem og grundlagde derfor firmaet Daniel Wellington i 2011. Lige siden har firmaet haft meget stor succes, og Daniel Wellington-urene er simpelthen både in lige nu og et ikonisk tilbehør. Successen skyldes uden tvivl det eksklusive, raffinerede og detaljeorienterede design, der både bruger traditionelle farveskalaer og materialer samt mere sprælske farver i de stribede NATO-remme af tekstil.

Classic Collection, Classy Collection, Classic Black og Dapper

Designerure.dk sælger fire forskellige kollektioner fra Daniel Wellington. Hvilken kollektion du eller modtageren bedst kan lide, afhænger af personlige præferencer. Urskiverne er ultratynde og raffinerede, men det er en smagssag, om den minimalistiske urskive skal kobles med en karismatisk NATO-strap eller en klassisk læderrem. De strømlinede sorte ure i Black-serien er også meget flotte. Du eller modtageren vil måske også finde en glæde i små detaljer som blå visere eller lignende lækre detaljer i ellers mere traditionelt udseende ure. Gå på opdagelse på Designerure.dk. Køb et Daniel Wellington ur, og nyd godt af Designerure.dk’s hurtige levering, billige priser og ekstraordinært gode kundeservice. God fornøjelse.