Daniel Wellington – moderne og tidløst

By:

Jeg elsker ure. De er praktiske og funktionelle, men lad os være ærlige – de fleste af os køber et (eller flere) ur(e) som et accessory, der supplerer resten af vores stil. Er der ét mærke, som, ifølge mig, slår alle andre, er det svenske Daniel Wellington. I dette blogindlæg fortæller jeg, hvorfor det purunge urmærke har vundet mit hjerte, og så får du selvfølgelig også lige et tip med på vejen til en hjemmeside, hvor du kan finde ure fra Daniel Wellington til en rigtig god pris. 

Unik stil og overkommelige priser 

Daniel Wellington er indbegrebet af svensk kvalitet. Ikke nok med at urene findes i tusindvis af forskellige styles, farver og designs, så er priserne også til at betale – selv for en studerende på SU. Det sætter jeg – og mange af mine studiekammerater – meget pris på. Foruden studievenlige priser og nytænkende og innovative designs får du også et ur, der kan anvendes til både hverdag og fest. Jeg har eksempelvis et fint dameur med en brun læderrem, og dette har jeg gentagne gange brugt til både finere lejligheder og en helt almindelig skoledag. 

Hvis du ligesom mig også sætter stor pris på kvalitet, der er til at betale, går du bestemt ikke galt i byen med et ur fra Daniel Wellington. Som lovet får du også en anbefaling med på vejen til en webshop, hvor du kan finde ure fra den svenske producent. Jeg har selv købt mine Daniel Wellington dameure på designerure.dk, hvor priserne er presset i bund, mens udvalget er stort og alsidigt. Ovenikøbet får du lynhurtig levering, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt, når du har trykket ”bestil”. For at det ikke skulle være nok, så er fragt desuden gratis – det er da god service! Køb dine Daniel Wellington ure på designerure.dk. En klar anbefaling herfra.