Daniel Wellington – nutidens armbåndsur

By:

Jeg er helt vild med Daniel Welligtons ure. Hvem er nærmest ikke det, når man ser, hvor lækre og klassiske de er, og hvor godt de stadig passer ind i moderne tider. At lave et dameur, der ser ud som om, det blev fremstillet for 40 år siden, samtidig med at det ser ud som om, at det blev fremstillet i går.

Et ur – så meget potentiale

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have et Daniel Wellington, og jeg var heller ikke i tvivl om, at det skulle findes på designerure.dk. Deres udvalg af dameure generelt er enormt, og der var tilsvarende mange Daniel Wellington ure at vælge imellem. For det utrænede øje ligner det bare en masse ens billeder, men jeg ved bedre, og du vil blive overrasket over, hvor meget detaljerigdom, der kan være i et meget enkelt og klassisk ur. De er bare så smukke, og jeg nyder, at jeg kan udskifte remmen helt enkelt og på den måde få mig et nyt ur hver dag.

Derfor designerure.dk

Der er rigtig mange gode grunde til, at det lige er designerure.dk, der er mit valg. Priserne har bestemt betydning, for der er ingen grund til at betale for meget for en vare. Desuden er jeg sikker på, at det er en autoriseret forhandler. Der er så rigeligt med dårlige kopiure på markedet, og sådan et vil jeg simpelthen ikke eje. Desuden er der fri fragt, og uret kommer frem på rekordtid. Det kommer også i original æske. Skulle der være en enkelt dag, hvor jeg ikke lige har lyst til at have ur på, så skal det ligge der og ikke bare flyde et eller andet sted. Det kommer allerede i morgen, og jeg glæder mig rigtig meget. Brun læderrem og guldfarvet urkasse. Det er et ur efter min smag.

Find de smarte ure på http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html.