En ekstra bonus for et godt stykke arbejde

By:

Jeg har altid haft den politik, at når man havde arbejdet hårdt i en længere periode, og jeg havde knoklet med at få min nye forretning op at stå, den 6 i rækken af, hvad der forhåbentlig skulle blive til noget rigtigt stort, så vanker der en gave. Jeg havde tænkt mig, at jeg denne gang lige som sidst skulle have et ur, gerne et af Marc Jacobs’ ure.

Stamkunde

Jeg har altid handlet mine ure hos designerure.dk, og det ville jeg også gøre denne gang. De har altid det, som jeg er på jagt efter, de ved, hvad der rører sig på markedet, og de leverer hurtigt, og alt sammen til gode priser. Jeg faldt denne gang for et Marc Jacobs ur, som ligner noget, min far kunne have haft på i firserne. Uret er mørkt med kun få elementer, som er lyse som kontrast. Det er samtidig meget robust og passer egentlig godt i forhold til, at jeg har en aktiv livsstil ved siden af arbejdet, hvor jeg ofte kommer til at give uret nogle ”tæsk”, når det er med på tur.

Se fede armbåndsure her.

Jeg fik det leveret næsten med det samme

Jeg er så vant til den gode service og den hurtige levering, som jeg altid har fået hos designerure.dk, at jeg slet ikke tænkte over det, men det kom alligevel bag på mig, at de kunne levere mit ur på 1 dag. Jeg skulle ud og rejse og spurgte til det i kundeservice, og næste dag kom mit seneste indkøb, lige i tid til at det kunne komme med til USA. Imponerende at de hos designerure.dk kan holde til at leverede den service, de har, oven i alt det andet, for det er kun hos dem, du finder ting som prisgaranti, ansatte som ved så meget om deres produkter, gratis levering og returlevering skulle det blive nødvendigt, for bare at nævne nogle af de ting, de gør godt.

Posted in: Marc Jacobs