En gave til kvinden, der har alt

By:

Det er aldrig let at finde en gave til min kæreste. Hun er kræsen, og skal jeg være helt ærlig, så har hun alt, hvad der overhovedet er nødvendigt. Dette betyder, at gaverne på hendes ønskeseddel har en værdi, som jeg langt fra har råd til. Dog har jeg fundet frem til en side, hvor de sælger mærkevareure, og det er perfekt i dette tilfælde. Hun går hele tiden og snakker om hendes veninders nye ure, men hun har helt glemt at skrive på sin ønskeseddel, at hun kunne tænke sig et. Derfor vil hun aldrig gætte min gave, hvilket gør det hele lidt mere spændende. Hun har det med at gætte alt, jeg køber, fordi hun kan se ud fra formen, hvad det er, men i år bliver det en anden situation – det er jeg sikker på.

Ure fra DKNY

Der er rigtig mange mærker at vælge mellem på markedet, men jeg faldt hurtigt over ure fra DKNY, da de var som skabt til hende. Det er et New Yorker-brand i den mest eksklusive stil, hvilket er noget, hun med garanti vil sætte pris på. Trods det eksklusive design var prisen stadig på et sted, hvor min pengepung og jeg kunne være med. Jeg fandt ure hos http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html, og her var der altså et enormt udvalg af ure fra DKNY, men derudover var der en lang række andre mærker. Inde på denne side var der en utrolig service, og det er noget, jeg virkelig sætter pris på. Der var fri fragt på mit køb, hvilket der i øvrigt altid er. Desuden har de prisgaranti, ligesom det er muligt at sende sin vare retur, hvis man fortryder.

Uret er den perfekte gave til kvinden, der har alt, og er du i samme situation, er det noget, du skal overveje.

Posted in: DKNY