Et DKNY ur til kæresten gik rent ind

By:

Min kæreste er billedskøn. Hun er smuk som en gudinde, og om sommeren går hun kun i lyse farver og fine kjoler. Jeg synes ikke, hendes mørke ur passer til den sommerpige, som hun er, og jeg ville derfor give hende et ur, der var smukt som hende, og som passede til lyset og kjolerne.

Jeg fandt et ur

På designerure.dk fandt jeg det smukkeste ur. Ikke så smukt som hende, men smukt på en måde, der ville passe til hende. Det er et DKNY ur, og det er i guld og hvid med fine detaljer i urskiven. Jeg havde tænkt mig, at hun skulle have det i gave i forbindelse med, at vi skulle til Paris sammen, men typisk mig, så var jeg alt for sent ude med min bestilling. Eller det troede jeg, at jeg var. Men almindelige leveringsbetingelser gælder ikke hos designerure.dk, og allerede dagen efter modtog jeg det flotte DKNY ur. Jeg havde ikke en gang betalt for leveringen, så overraskelsen var stor, må jeg sige. Da vi først skulle rejse dagen efter, så kunne jeg nå at give hende det inden.

Det kom med på ferien 

Først syntes hun, at jeg var fjollet, for det var også en gave at invitere hende til Paris i sommerferien, men hun blev blød, da hun først så det. Jeg fortalte, at hun skulle have noget lyst og smukt som hendes sind og væsen, og at det ville klæde hendes sommergarderobe. At hun også klæder mig, det ved jeg med sikkerhed. Hun prøvede det med det samme, og det var lige hende. Det mørke ur holder nu ferie alene i Danmark, mens DKNY er med os i Paris og gør min smukke kæreste endnu smukkere. Det passer hende helt perfekt, og hun mener nu, at jeg nok skal have et ur, der matcher hendes, for ellers bliver hendes bare ensomt.

Posted in: DKNY