Et nyt ur kræver meget overvejelse

By:

Jeg er måske lidt besat af ure, det siger min kæreste i hvert fald. Jeg elsker at sidde og kigge på ure på internettet, og mindst en gang om ugen så finder jeg et nyt ur som jeg bare må eje. Hvis jeg havde været rig, ja så havde jeg nok haft 50 forskellige ure, men det er jeg desværre ikke, og et ur er en stor investering så det tager lang tid at beslutte sig inden man hiver kortet frem.

Derfor er der nogle ting som jeg altid overvejer inden jeg køber et ur, og jeg vil lige prøve at komme med nogle gode råd til hvordan man kan beslutte sig. For det første så er det bedste råd jeg give, vent en måned inden du køber det. Man kan nemlig godt blive helt hooked på en ur, som man måske ikke synes er det fedeste efter en måned. I den måned kan man så overveje om uret passer til ens garderobe, tænk over hvor meget tøj du har der passer til uret, så du er sikker på at du kommer til at bruge uret.

Jeg har lige købt et nyt DKNY ur ved designerure.dk, og er så glad for det. Det var lidt dyrt, men det er bare super flot. Jeg gik en måned fra jeg forelskede mig i uret, til jeg bestilte det. Og på den måde blev jeg sikker på at det var det rigtige ur. Det var et lidt mere i øjenfaldende ur, og det pepper virkelig mine hverdags outfits op.

Smut ind på designerure.dk og tag et kig på alle de flotte ure som de har i sortimentet. Du får altid en super god pris, og der er tit gode tilbud. Du får faktisk endda gratis fragt på alle ordrer, og det er da bare lækkert.

Posted in: DKNY