Flotte ure fra Daniel Wellington

By:

Svenske Filip Tysander er manden bag Daniel Wellington, som i dag er blandt de mest populære ure til både mænd og kvinder. Populariteten skyldes det smarte design og urets relativt billige pris. Inspirationen til at starte urmærket kom, efter at have været på en tur til England, hvor Filip mødte en mand med navnet Daniel Wellington. Daniel ejede et klassisk Rolex armbåndsur, men i stedet for at have en klassisk Rolex lænke, havde man skiftet det ud med en rem af nylon. Denne kombination af det moderne og klassiske, fascinerede Filip så meget, at han blev inspireret til, at tage tilbage til Sverige og starte sit eget urbrand.

Han stiftede således urmærket i 2011, og siden har det taget fart. Allerede i 2014 rundede Daniel Wellington et årligt salg på mere end 1 mio. eksemplarer.

Lækkert sommerlook

Jeg har købt mig et Daniel Wellington dameur fra hjemmesiden Designerure.dk. Uret jeg har købt er af modellen Southampton og er blandt de større damemodeller. Uret måler 36mm i diameter men har en tykkelse på blot 6mm, som er med til at gøre, at uret på trods af sine forholdsvis store diameter, føles let at gå med. Uret er lavet i rustfrit stål og har et flot sølv finish. Skiven er hvid og viseren er sølvfarvet som urkassen.

Remmen som fulgte med er af nylon, og har farverne hvid, blå og rosa. Remmen giver uret et lækkert sommerlook, hvilket jeg elsker.

Bedste service og gode priser

Uret er købt på designerure.dk, hvor jeg kunne spare 200 kroner på uret, så det kom ned i en pris på kun 995 kroner. Hjemmesiden har fri fragt, og jeg modtog mit ur inden for 2 arbejdsdage. De har desuden prisgaranti, så man kan være sikker på, at man ikke kan få uret billigere andet steds. Den gode pris og høje service afspejles i deres Trustpilot score som ligger på 9,6 ud af 10 mulige.