Fra kong Kronos til Seiko Chronograf

By:

Fra tidernes morgen har mennesket været interesseret i at vide, hvad tid det var på dagen, og i dag er det ikke nok, du kan fortælle, hvad klokken er, nej det skal helst foregå fra et chronometer, som du bærer stolt, som også er et statussymbol, og som fortæller hvem du er, og hvad du er.

Jeg er nok lidt en samler

Jeg skal ikke selv holde mig for god, jeg har over 15 forskellige ure, og jeg har et ur som passer til næsten alle de lejligheder, som jeg kan komme ud for som forretningsmand. For et ur er i dag meget mere end bare et redskab til at vise tiden, det er status.

Jeg selv har købt ure i forskellige forretninger og onlinesider, men de sidste 5 er købt hos designerure.dk. Jeg fik anbefalet hjemmesiden af en tidligere kollega, og jeg har siden kun handlet hos dem, for der er jeg sikker på et stort udvalg og priser, som jeg ikke har set nogle af de andre matche på markedet.

Jeg er til de klassiske ure, og jeg er vild med Seiko, og denne gang er jeg blevet forelsket i Seiko Chronograph, et ur som er så klassisk et Seiko ur, som det kommer. Det er enkelt i designet og med sølvfarvet rustfri stållænke og urkasse. Resten af uret er også hold i farven sølv og kun nogle få kontraster er brugt til visere og tal.

Uret er på en måde elegant og klassisk

Jeg har handlet med designerure.dk før, og jeg ved, at der er alle de samme garantier og bytteregler, som hvis du handler i en forretning.

Jeg placerede min ordre, og som altid så var leveringen gratis, og uret var fremme på under 5 arbejdsdage. Service og glade kunder må virkelig være noget, de samler på, for jeg kender ingen, som er utilfredse med deres service, udvalg og gode priser.

Posted in: SEIKO ure