Jeg er vild med Daniel Wellington

By:

Som blogger er man altid opdateret omkring de nyeste tendenser, også når det kommer til urmode, men jeg synes personligt ikke, at nogle urmærker kan hamle op med de flotte daniel wellington ure. Disse har også vundet enorm popularitet – og dette både blandt kvinder og mænd i alle aldre. Jeg tror, at populariteten skyldes det friske pust, som Daniel Wellingtons designs er karakteriseret ved. Urene er enkle og klassiske, og her finder du ingen unødige detaljer og features – i urenes enkelhed ligger deres styrke designmæssigt. Det enkle, klassiske look får nemlig urene fra Daniel Wellington til at emme af stil og klasse, og her får du et ur, som kan hænge om dit håndled i mange år frem. Og det er netop, hvad man ønsker sig af et ur – uret er et smykke, som ofte gerne må kunne følge en gennem livet. Det er derfor vigtigt, at uret ikke blot rammer en forbipasserende trend, men at dette er karakteriseret af noget klassisk og tidsløst. Daniel Wellington formår på en måde at ramme begge dele – det enkelte, androgyne look ligger både til tidsånden, og samtidig er netop dette design kendetegnet af noget, der aldrig går af mode – nemlig det tidsløse.

Mit nye ur

Jeg modtog mit nye Daniel Wellington ur for få dage siden, og jeg er ellevild over købet. Hertil kommer, at jeg fik en fantastisk service hos designerure.dk, hvor jeg købte uret. Der var hurtig levering og denne var gratis – og jeg fik den absolut billigste pris på uret hos butikken, der har et stort udvalg af ure fra mange forskellige, spændende designere. Udvalget af Daniel Wellington ure er tilsvarede rigtig stort, og hvis det er dette urmærke, du er på udkig efter, er designerure.dk derfor det rette valg af butik. Her får du i øvrigt prisgaranti på alle ure.