Køb de populære DKNY ure hos Designerure.dk

By:

Mærket DKNY har rødder tilbage til 1984, og har fået etableret sig som et markant modemærke. Det er modeskaberen Donna Karan, der står bag mærket, der har hovedkvarter i New York, men er etableret i det meste af verden. Blandt de mest kendte produkter fra DKNY er ure.

Urene fra DKNY er kendte som stilfulde og smukt lavet i et tidsløst, innovativt og altid moderigtigt design. Hos Designerure.dk kan de tilbyde et stort udvalg af ure fra det amerikanske brand. Designerure.dk er en webshop med et stort udbud af designerure fra en lang række af de førende mærker på markedet. Søger du et ur, der skal give prikken over i’et i dit look, så er det oplagt at søge blandt DKNY urene hos Designerure.dk.

Blandt de spændende muligheder hos Designerure.dk er damemodellen DKNY NY8180. Dette ur er en del af den keramiske Ceramix kollektion, og kan beskrives som en tidsløs klassiker. På NY8180 er urskiven sort, glasset mineral. Uret har en diameter på 39 mm og en tykkelse på 12 mm. Urkassen og urlænken er i rustfrit stål og keramik. Virkeligt elegant. Ønsker du uret med hvid urskive, så skal du vælge modellen NY8181, og desuden er det muligt at få uret i en udgave i guldfarve. En anden spændende mulighed er modellen NY8341. her får du en elegant mulighed med en perlemor urskive, en urkasse i sølv og rustfrit stål og en rem i hvid læder. Et ur der tilfører elegance til dit look. Skal det være lidt mere råt, så er modellen NY4527 et oplagt valg. Her får du et ur med en rem af sort læder, men stadig en meget elegant urkasse lavet i sølv og rustfrit stål.

Men der masser af muligheder for at understrege dit elegante look med et DKNY ur fra Designerure.dk. DKNY ure udstråler at du er innovativ men samtidig klassiske modesikker.

Posted in: DKNY