Læderrem eller stållænke på uret?

By:

Når der skal investeres i et nyt ur, så er der mange overvejelser, der skal gøres. Først og fremmest i forhold til udseendet og i dette indlæg vil jeg komme lidt nærmere ind på urremmen, og de muligheder der ligger her.

Mange forskellige materialer

Urremme findes i mange forskellige materialer, størrelser og farver, men de mest almindelige er nok stållænken og læderremmen. Hvad karakteriserer de to varianter, og hvad skal du overveje, inden du vælger?

– Stållænken:

Urremme af stållænker er mere iøjenfaldende end læderremmen. Den kan virke prangende, når den skinner med sit sølv, guld eller rosaguld. Til gengæld er denne rem væsentlig tungere end en læderrem, og det vægter højt hos nogle, når det kommer til kvalitetsfølelsen.

– Læderremmen:

Denne rem har et mere casual og klassisk look, og den kan være mere behagelig, at have om håndleddet. Læderet fås i flere forskellige nuancer af brun og som regel også i sort, og den vejer som nævnt ikke så meget som en stållænke.

– Andre materialer

Læder og stål er de traditionelle materialer, men der findes også urremme i eksempelvis nylon, silikone og gummi. Det ses ofte på sportsure eller almindelige ure med et sporty look. Som en ekstra feature leverer nogle producenter både en stållænke og en læderrem med uret, så du kan skifte efter dit humør.

Køb dit ur på nettet

Jeg handler altid ure på nettet, fordi jeg kan lide at have gode tid til at beslutte mig og til at søge rundt på de forskellige muligheder i fred og ro. Mit favoritsted at handle er designerure.dk, og her har jeg faktisk købt mit seneste Marc Jacobs ur. 

Designerure.dk er min yndlingswebshop, fordi de har et stort udvalg af alle de mest populære mærker, og fordi jeg oplever, at de generelt har de bedste priser på markedet. Jeg har altid fået en god service, også ved returvarer, og de leverer hurtigt.

Posted in: Marc Jacobs