Lækkert ur både til hverdag og fest

By:

Et ur er måske størrelsesmæssigt en meget lille del af dit outfit, men det betyder ekstremt meget og det er noget folk lægger mærke til. Dertil kommer så at de fleste kvalitets ure er rimelig pebrede i prisen, og derfor skal man tænke sig godt om inden man går ud og investerer i en ny og dyr accessory til håndledet. En af de ting der er vigtig at overveje, er hvad uret skal passe til. Har du en god sjat penge på bankbogen kan du selvfølgelig handle stort ind og købe forskellige ure til dine forskellige outfits. Men har du ligesom de fleste danskere ikke råd til at investere en masse penge i at kunne se hvad klokken er, ja så skal du finde et ur som du kan have på til det meste. Til hverdag må et ur jo godt være lidt mere flashy, men til fest hvor du skal have kjole på, skal det gerne være klassisk.

Det kan super svært at finde en kombination af de to ting, og derved finde et ur som du kan bruge både til hverdag og fest. Men hvis ikke du allerede kender mærket skulle du tage et kig på daniel wellington dameure. Daniel Wellington laver nogle helt vildt flotte ure til damer, der er både smarte, enkle og elegante. Urskiven er helt enkel, med små streger i stedet for tal, og et meget diskret logo. Urskiven bliver omkranset af et hus i enten sølv eller rosegul. Dertil kommer der en virkelig lækker læderrem, som du kan få i enten sort eller brun.

Lyder et som noget for dig? Så skulle du kigge forbi designerure.dk, de har nemlig et kæmpe udvalg af Daniel Wellington, både ure og ekstra remme. De har desuden super gode priser, og altid gratis fragt på alle ordrer.