Min yndlings webshop med ure

By:

Der er mange ting man skal tænke over inden man går ud og køber et nyt ur. Det vigtigste er nok at overveje i hvilke situationer man gerne vil bruge uret. Fordi der er nok ret stor forskel på hvilken type ur du vil bruge til fest i jakkesæt, i forhold til hvis du har et hverdags outfit på som jeans og en polotrøje. Til jakkesættet vil jeg nok mene at man oftest burde gå efter et mere klassisk ur, helt sikkert med læderrem eller lænke. Til hverdag er der mere frie rammer og man kan være lidt vildere med sit ur, det kan for eksempel være et digitalur, militær ur eller et ur med nylonrem.

Dernæst skal du huske at sørge for at du får smæk for skillingen, ure er typisk dyre, og du skal sørge for at få et af god kvalitet. Det kan du sikre dig ved at læse på producentens egen hjemmeside, eller læse anmeldelser andre har skrevet på nettet.

Der er dog en træls tendens i Danmark til at rigtig mange kun går med nedtonede ure, af de mere klassiske modeller. Jeg kan personligt godt lide et mere vovet design, med nogle meget i øjenfaldende detaljer. Et af mine favoritmærker er Michael Kors, der producerer nogle virkelig flotte ure af super god kvalitet. Det er et af de mere vovede mærker du kan finde på det danske marked, og de er ikke bange for at benytte for eksempel guld eller sten på deres modeller. Michael Kors ure kan du for eksempel finde hos designerure.dk der har et solidt udvalg af mærket, både til mænd og kvinder faktisk. De har en fantastisk service, hvilket deres trustpilot score på 9,4 også vidner om. De forhandler kun kvalitets ure, og du får altid en pris der er ekstremt konkurrence dygtig.

Posted in: Michael Kors