Mit nye ur til mange lejligheder

By:

Jeg var for nylig på udkig efter et nyt ur til mit håndled, da mit gamle efterhånden var blevet godt out-datet, slidt og gammelt. En gang imellem er det bare på tide med noget nyt, og tiden var således kommet til et nyt ur. Og med dette ur-køb havde jeg i særdeleshed ét fokus: Jeg ville finde et ur, som var feminint, lidt noget særligt, men som samtidig kunne gå til langt det meste tøj og til langt de fleste lejligheder. Uanset om det er kjole og fest – eller skjorten på arbejdet. Men derudover så kiggede jeg også efter to andre ting.

 

En del af min personlighed

I min opfattelse findes der ikke mange andre former for tilbehør til en tøjstil end ure, som for alvor kan sætte prikket over i’et. Selvfølgelig har vi kvinder et stort udvalg af alverdens ting og sager, men i min optik er uret bare bedst til at indikere, hvem man er, og hvordan ens personlighed er. Så det vægter jeg højt. Da jeg samtidig ville finde et ur, som passede til de fleste stile, så krævede det altså en del research.

 

Et godt sted at købe sit ur

Med research mener jeg, at det var nødvendigt at finde en webshop med designerure, hvor udvalget tillader, at man ved, at der med sikkerhed gemmer sig det rette ur et sted. Det handler blot om at falde over det og blive forelsket med det samme. Eksempelvis vidste jeg, at DKNY-ure var lidt efter min smag, så der startede jeg. Som eksempel så er DKNY ure til stede i linket, hvor design, priser og udvalg er super godt. Faktisk så købte jeg selv mit ur på denne side, hvor designerure er i højsædet, og hvor webshoppen er super god for enhver kunde.

Posted in: DKNY