Populært svensk design

By:

Daniel Wellington er blandt de mest populære ure i den billigere ende af prisskalaen, og urene ses over alt hos både mænd og kvinder. I 2011 stiftede svenske Filip Tysander urmærket, og på få år har han formået at stable en seriøst forretning med mere end 1 mio. solgte ure alene i 2014. Den enorme succes kan blandt andet skyldes, at urene har et utrolig lækkert, tidsløst og eksklusivt design til meget billige penge, og så kan remmene let skiftes ud af én selv.

Filip lod sig inspirere til at starte firmaet, efter at have mødt en mand i England som bar et klassisk Rolex ur, hvor han havde sat en nylon rem i som lænke. Denne kombination af det moderne og klassiske gav Filip inspirationen til at starte sit eget ureventyr, og lod endda firmaet opkalde efter manden, som havde inspireret ham.

Skift selv let mellem remme

Jeg har selv købt et ur fra Daniel Wellingtonfra hjemmesiden Designerure.dk. modellen jeg har anskaffet mig hedder York, urkassen måler 40mm i diameter som alle deres herreure gør, har en urkasse i rustfrit stål med et sølv finish. Urskiven er hvid og remmen er af brun læder. Som nævnt, kan remmene let udskiftes, og jeg overvejer selv, at købe en nylonrem til sommerbrug.

Jeg går normalvis ikke med smykker, men lige dette ur smykke bruger jeg hver dag, og jeg fornemmer at kvaliteten er super god, trods den relativt lave pris.

Gør et godt køb

Uret er som sagt købt på Designerure.dk som har et stort udvalg, af ure til både mænd og kvinder. Priserne er super skarpe og de tilbyder tilmed prisgaranti, så man altid kan være sikker på, at man gøre det bedste køb. Jeg sparede 200 kroner på min model, og leveringen var gratis. Designerure har hvad der må være blandt branchens mest tilfredse kunder, med en imponerende Trustpilot score på 9,6 ud af 10.