Sælger mere end 1 mio. ure årligt

By:

Daniel Wellington er blandt de mest populære ure for tiden, og det forstår man bestemt godt, når man ser deres design og ikke mindst priserne.

Urmærket blev stiftet i 2011 af svenske Filip Tysander, og allerede i 2014 nåede virksomheden et salg på mere end 1 mio. årlige eksemplarer.

Han ejer i dag stadig 100 procent af virksomheden.

Filip fik inspirationen til at starte urmærket, efter at have mødt en mand som bar på et Rolex ur. Lænken på Rolex uret var blevet skiftet ud med en af nylon, og Filip forelskede sig i denne kombination af det moderne og klassiske. Manden han mødte, skulle blive manden som Filip valgte at opkalde virksomheden efter.

 

Skift mellem remme som det passer dig

Jeg har selv købt mig et ur fra Daniel Wellington af modellen Canterbury. Modellen er blandt de største damemodeller, og måler 36mm i diameter. Tykkelsen på uret er blot 6mm, så uret virker ikke tungt at bære rundt på, trods den relativt store diameter på urkassen.

Urkassen er lavet af rustfrit stål, og man har efterfølgende valgt at give modellen et rosenguldsfarvet finish, som giver uret et fedt look. Urskiven er hvid og remmen er en nylonrem i farverne blå, hvid og rosa.

Ønsker man en anden rem, er urene lavet således, at man uden problemer selv let kan skifte mellem remme. Remmene fra Daniel Wellington koster ca. 250 kroner.

9,6 ud af 10 i Trustpilot score

Uret er købt på Designerure.dk som har et stort udvalg af dame- og herreure, og ikke mindst et stort udvalg af ure fra Daniel Wellington. Priserne er super skarpe, og jeg sparede 200 kroner på mit ur, så det kom ned i en pris på under 1000 danske kroner. Fragten er tilmed gratis, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 1-2 arbejdsdage. Designerure.dk har desuden en Trustpilot score på imponerende 9,6 ud af 10 mulige.