Smart svensk design

By:

Daniel Wellington er inden for de seneste par år, blevet en af de mest populære mærker inden for ur branchen. Virksomheden blev stiftet i 2011 af svenske Filip Tysander, og man må sige, at det virkelig har taget fart siden. Allerede i 2014 opnåede Daniel Wellington et årligt salg på mere end 1 mio. eksemplarer af urene. Filip fik inspirationen til at starte urmærket, efter han mødte Daniel Wellington på en rejse til England. Daniel bar et Rolex ur, men havde skiftet den klassiske lænke ud, med en lavet af nylon. Denne kombination forelskede Filip sig i, og han besluttede sig ganske enkelt for, at han ville starte sit eget urbrand når han kom tilbage til Sverige.

Filip lagde selv alle pengene i opstarten af virksomheden, hvilket betyder, at han i dag stadig ejer 100 procent af virksomheden selv.

Svensk genistreg

Jeg har selv købt mig et ur fra Daniel Wellington af modellen Durham. Modellen er blandt de største af damemodellerne, og måler 36mm i diameter. Uret er lavet af rustfrit stål, og urkassen har et rosenguldsfarvet finish. Remmen som fulgte med, er lavet af læder og er lyst. Jeg har efterfølgende købt en nylonrem, som jeg brugte i sommerperioden i år. Nylonremmen og uret købte jeg begge på designerure.dk. Nylonremmen giver uret et lækkert sommerlook, med sit sailorinspirerede design.

God service på designerure.dk

Som sagt er både ur og den ekstra rem købt på designerure.dk, som jeg fik anbefalet af en kollega. Hjemmesiden har et stort udvalg af mange urbrands, og ikke mindst et stort udvalg af Daniel Wellington urene til virkelig gode priser. Jeg sparede 200 kroner selve uret, som dermed kom ned i 1.095 kroner. Remmen gav jeg ca. 250 kroner for. Hjemmesiden har gratis fragt, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 2 arbejdsdage. Designerure.dk har tilmed en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige. Tjek hjemmesiden her: http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-dameure-228c1.html 

Smart svensk design

By:

Daniel Wellington er blandt de mest populære brands inden for ureverden for tiden, og det er på trods af, at virksomheden kun er lidt over 5 år gammel. Virksomheden er stiftet af svenske Filip Tysander i 2011, og i 2014 rundede de et årligt salg på mere end 1 mio. armbåndsure.

Filip ejer i dag 100 procent af den hurtigt voksende virksomhed, og hans ure sælges i dag i de fleste vestlige lande.

Filip lod sig inspirere til at starte urbrandet, efter da han på en tur til England møder en engelsk herre med navnet Daniel Wellington. Manden bar et Rolex ur, og har skiftet den klassiske lænke ud med en nylonrem. Filip er fascineret af denne kombination, og det skal blive inspirationen til hans urbrand.

Knivskarpe priser

Mit eget Daniel Wellington ur er af modellen Durham og måler 36mm i diameter og 6mm i tykkelse. Uret er meget klassisk af udseende med sit sølvfarvet urkasse, hvid skive og lysebrunt læderrem. Remmene er lette selv at udskifte, så man kan passe tilkøbe en nylonrem, som er særlig smart i sommer perioderne. Urene kan bruges til alle lejligheder, og jeg bruger mit dagligt, både på arbejdet og såvel når jeg går i byen.

Jeg har haft mit ur i snart et år, og jeg fornemmer at kvaliteten er i top, og det er på trods af, at uret kun lige præcis kniber sig over på den anden side af 1.000 danske kroner.

Branchens bedste service

Uret købt på Designerure.dk, hvor jeg fandt et stort udvalg af ure, og ikke mindst et stort udvalg af Daniel Wellington urene, både til mænd og kvinder. Jeg sparede 200 kroner på min model, og fragten er gratis. Man kan forvente at modtage sin vare inden for 2 arbejdsdage. Designerures gode service afspejles i deres imponerende Trustpilot score som ligger på 9,6 ud af 10 mulige.