Smart svensk look

By:

Daniel Wellington er blandt de helt populære urmærke for tiden, og man ser disse ure alle vegne hos både mænd og kvinder. Urene har et super lækker og stilfuldt design, som giver dem et eksklusivt look. Priserne ligger på omkring 1.000 kroner, så stort set alle kan være med her.

De smarte ure er svenske, og manden bag hedder Filip Tysander. Hans inspiration til at starte dette urmærke, kom da han på en ferie til England mødte en engelsk herre, som bar på et Rolex ur. Manden havde i modsætning til en klassisk lænke, skiftet den ud med en smart nylon rem, som dermed gav uret et frisk pust. Manden hed Daniel Wellington, og han skulle vise sig at blive så stor en inspiration for Filip, at han startede et urbrand opkaldt efter ham, kort tid efter.

Lækkert design

Uret jeg har købt er af modellen York, og er blandt Daniel Wellingtons mindste modeller. Uret måler blot 26mm i diameter, og har en tykkelse på 6mm. Det gør at uret, har en utrolig lækker lethed, som er dejlig feminin.

Urkassen er af rustfrit stål, urkassen er hvid og prydes med små fine Swarovski sten og remmen er af sort læder. Jeg er rigtig glad for uret, og synes at det har en fed kombination af sort og hvid. Men skulle jeg gå hen og blive træt af remmen, kan jeg selv let skifte til en ny. De har eksempelvis et stort udvalg af nylonremme, er virkelig smarte til sommer.

Skarpe priser

Uret er købt på designerure.dk som har solgt ure siden 2007. De køber urene direkte fra autoriserede forhandlere i EU, som gør at de kan være blandt de billigste på mange urmærker. Det var altså her, at jeg fandt et stort udvalg af Daniel Wellington, og samtidigt til en super skarp pris. Jeg sparede 200 kroner på uret, og fragten var gratis.