Smart ur til fornuftige penge

By:

Daniel Wellington er inden for de seneste fem år, blevet yderst populære hos såvel kvinder som mænd. Dette skyldes blandt andet det lækre design til super skarpe priser. Priserne på urene lægger på omkring 1.000 kroner, hvilket gør, at stort set alle kan være med. Urene er ganske enkelt blevet så populære på ganske kort tid, at allerede i 2014, blot tre efter at mærket blev stiftet, solgte de mere end 1.000.000 eksemplarer. Manden bag er svensk, og hedder Filip Tysander. Han blev inspireret til at starte sit eget urmærke, efter at have mødt en mand i England, som bar på et Rolex ur. I stedet for en klassisk Rolex urlænke, havde manden skifte denne ud med en af nylon. Denne sammensætning af moderne og traditionelt forelskede Filip sig komplet i, og dette skulle blive inspirationen til at starte sit eget brand. Manden der er tale om, er selveste Daniel Wellington, som Filip valgte at opkalde sit urbrand efter.

Stort udvalg af herre- og dameure

Mit eget ur fra Daniel Wellington er af modellen York, og måler som alle herreure fra Daniel Wellington 40mm i diameter. Dette lyder måske af meget, men fordi urskiven blot er 6mm tyk, så føles uret meget let og bekvem at gå med.

Urene fra Daniel Wellington har i store træk det samme design, med variationer i farve, størrelser og remme. Mit ur har en urkasse i stål, hvid skive og en mørk læderrem – altså et meget klassisk udseende ur, som går til næsten alle outfits. Jeg overvejer dog, nu her til sommerperioden, at købe en ekstra rem af nylon til uret.

Bedste pris og service

Uret er købt på Designerure.dk, hvor man finder et stort udvalg af netop Daniel Wellington herreure og tilhørende remme. Priserne er super skarpe, og jeg kunne ikke finde dem billigere anden steds. Designerure.dk tilbyder tilmed gratis levering, så servicen er virkelig i top.