Smarte ure fra Marc Jacobs

By:

Marc Jacobs er uden tvivl et af de allerstørste navne inden for modebranchen. Manden bag blev født i 1963, og voksede op hos sin bedstemor i New York, som resultat af, at han mistede sin far i en tidlig alder, og hans mor ikke var i stand til at tage vare på ham og hans søskende. I New York fik han hurtigt øjnene op for kunst og mode, og det blev i en tidlig alder hans helt store passion. Hans skolevalg bar også præg af mode, som i første omgang hed High School of Art and Design og efterfølgende Parsons School of Design – begge i New York.

Hans første kollektion med hans navn blev lanceret i 1980’erne og i 1992 præsenterede han den første kollektion af ure. Han er en mand, som tør prøve nye ting inden for mode, hvilket hans ure uden tvivl bærer præg af. De er anderledes og moderne, og trends udspringer fra hans designs.

Urene bæres som regel af den lidt moderne yngre kvinde, som ønsker et ur som ikke alle andre bærer. Urene er til gengæld prissat så alle kan være med, da de billigste starter fra under 1.000 danske kroner, og de dyreste slutter ved omkring 4-5000 kroner.

Bedste service og skarpe priser

Jeg har selv været ude og investere i et ur fra Marc Jacobs for et lille halvt års tid siden. Uret er købt på Designerure.dk, hvor jeg fandt et tilpas stort udvalg af urene til rigtig skarpe priser. Jeg sparede ca. 300 kroner på mit ur, og der var tilmed gratis levering på uret. Jeg modtog uret efter et par dage, og alt var, som det skulle være. Jeg går med det stort set hver dag, og det virker til, at uret er af særdeles god kvalitet, hvilket man også forventer fra sådan et modehus.

Designerure.dk har med deres skarpe priser og gode service formået at opnå en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige.

Posted in: Marc Jacobs