Smukt og smart design

By:

Daniel Wellington er et brand som har taget urverden med storm siden lanceringen af brandet i 2011. Urene er blevet yderst populære hos såvel mænd som kvinder, og de ses alle vegne. Brandets popularitet skyldes blandt andet, at de formår at giver deres kunder et ur, som udstråler eksklusivitet til særdeles attraktive priser. Manden bag urene hedder Filip Tysander og svensker, og ejer i dag stadig 100 procent af virksomheden, hvilket han nok er godt tilfreds med. –Alene i 2014 solgte urvirksomheden mere end 1 mio. ure. Filip lod sig inspirere af manden, som mærket er opkaldt efter, nemlig en engelsk gentleman ved navn Daniel Wellington. De to mødtes i England og Filip forelskede sig komplet i mandens ur. Uret var et klassisk Rolex ur, men i modsætning til en mere klassisk urlænke, så havde han skiftet det ud med en rem i nylon. Denne kombination af det klassiske og moderne, skulle blive grundstenene i Filips designfilosofi.

Let selv at udskifte remme

Mit eget Daniel Wellington herreur er af modellen Bristol (alle ure fra Daniel Wellington er opkaldt efter kendte britiske områder), og er udført rustfrit stål med et sølv finish. Jeg har efterfølgende købt en nylon rem til uret, så jeg nu jævnligt skifter mellem det medfølgende læderrem og mit nyindkøbte nylonrem. Med disse to ret forskellige remme, har jeg nu et ur, som jeg kan bruge til alverdens lejligheder, og nylon remmen er især rigtig lækker til sommer månederne.

9,6 ud af 10 i Trustpilot

Uret er købt på designerure.dk hvor jeg fandt det største udvalg af Daniel Wellington herreure til den bedste pris. Jeg sparede 300 kroner på mit ur, og prisen røg dermed ned i 1.195 kroner. Designerure.dk har gratis levering, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 1-2 arbejdsdage. Virksomheden har desuden en Trustpilot profil, hvor deres kunder samlet set har givet dem en score på imponerende 9,6 ud af 10.