Svensk særklasse

By:

Daniel Wellington må siges at være et brand i kraftig vækst, siden svenske Filip Tysander i 2011 stiftede selskabet. Urene ses alle vegne, og det er både hos mænd og kvinder. Grunden til deres voksende succes, skyldes, at de har valgt at holde sig til et yderst minimalistisk men samtidigt eksklusivt design til særdeles fornuftige priser.

Før stiftelsen af urmærket, havde Filip på en rejse til England mødt en engelsk gentleman som bar et klassisk Rolex ur, men i modsætningen til en mere klassisk lænke, havde manden skiftet det ud med en lænke i Nylon. Manden der er tale om hedder Daniel Wellington, og hans ur skulle blive inspirationen til at starte urmærket med samme navn.

Smart og lækkert design

Jeg har selv købt mig et nydeligt Daniel Wellington ur af modellen Glasgow, som er blandt de mindste modeller som urmærket laver. Urets urkasse måler beskedne 26mm i diameter, som er udført i rustfrit stål med små sten i urskiven. Remmen som fulgte med er en nylonrem i farverne hvid og blå, og uret er super lækkert til sommerbrug. Det smarte ved Daniel Wellingtons ure er, at man selv let kan skifte remmene ud. Dvs. at hvis man ikke synes, at en nylonrem er særlig passende i vintermånederne, så kan man let skifte dette ud med en læderrem.

Urene kan bruges til alt, og har går med mit stort set hver dag, både på arbejde men også når jeg er i byen.

Danmarks mest tilfredse kunder

Uret er købt på designerure.dk, som er en hjemmeside jeg fik anbefalet af en veninde. På hjemmesiden sparede jeg 200 kroner, så uret kun kostede mig 895 kroner. Designerure.dk har desuden gratis fragt, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 1-2 arbejdsdage. Designerure.dk har desuden blandt markedets mest tilfredse kunder, hvilket afspejler sig i deres Trustpilot score som ligger på imponerende 9,6 ud af 10. Besøg siden her: http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-227s1.html