Tidsløst design til en god pris

By:

De fleste danskere er nok bekendte med de smarte ure fra Daniel Wellington, og de er da også blevet virkelig populære rigtig hurtigt. Grunden til deres succes tror jeg er det flotte, tidsløse design. De smukke ure går virkelig bare til alle outfits, lige meget om du har polobluse eller jakkesæt på. Du får simpelthen et ur til både hverdag og fest, bogstavelig talt. Du kan så pifte uret op med en af de mere farverige NATO remme, som er lavet i nylon. Selvom de fleste er bekendte med uret, og mærket Daniel Wellington, er det de færreste der kender den pudsige historie bag ur mærket.

Svenskeren Filip Tysander rejste rundt i verden, og på sin tur mødte han en Englænder. Denne engelske herre hed, som du nok kan gætte, Daniel Wellington og det er ham mærket er opkaldt efter. Denne engelske gentleman fascinerede Filip Tysander, og især hans afslappede, men samtidig klassisk og elegante stil gjorde stort indtryk. Den smarte Hr. Wellington havde udstyret et klassisk og dyrt Rolex ur, med en militær inspireret nylon rem, og dermed skab sin egen afslappede men samtidig klassiske stil

Filip ville gerne gøre den smarte englænder efter, men havde ikke økonomien til at anskaffe sig et dyrt Rolex ur, og besluttede sig derfor at skabe et afslappet, men klassisk ur inspireret af Hr. Daniel Wellington.

Designerure.dk forhandler alle de smarte modeller fra Daniel Wellington, og så får du endda super god service og en virkelig god pris. God kvalitet er dyrt, og derfor kan det godt betale sig at spare nogle penge ved at købe sit daniel wellington ur på nettet. Udover en god pris, så får du en hurtig leveringstid. Og det er altså guld værd, hvis du ligesom mig, ikke kan vente med at få pakken hjem når du har handlet på nettet.