To typer klassiske herreure

By:

To typer klassiske herreure

Er der én ting, som man aldrig kan få for mange af, så er det ure! For ure, uanset hvor stor din nuværende samling er, er unikke, personlige og fulde med udtryk. Så er det på tide at få anskaffet et nyt ur, så kan du finde lidt inspiration her. Jeg giver nemlig 2 bud på klassiske ure, som for alvor ser godt ud på et håndled.

 

Uret med læderrem

Er der ét ur, som kan gå til stort set alle outfits og alle lejligheder, så er det et klassisk ur med tynd, sølv urkasse, brun læderrem og gerne med lækre detaljer. For kombinationen af en sølv kasse og den klassiske læderrem er altid en perfekt grundsten til et flot ur. Tilføj et par lækre detaljer, som man kan gå og nyde for sig selv, og så er den i hus.

 

I den kategori kan du overveje et ur fra SEIKO, som har lavet ure i mange år, og som går ind for at være pålidelige og holdbare. De er anerkendt for både innovation, teknologi og designs, hvilket ikke er tilfældigt. Personligt vil jeg anbefale et af de klassiske SEIKO herreure fra deres Chronograph-kollektion, som med sikkerhed vil tage kegler. Her er grundstenen for et klassisk ur nemlig til stede, og så er der lidt ekstra lir, som man lægger mærke til.

 

Uret med sølvrem  

Et andet klassisk ur er uret med stålrem og urkasse, begge i klar sølv. For hvor det første ur var helt klassisk med læderremmen, så er dette ur klassisk på en anden måde. De kan begge dele mange fællestræk, men alligevel er det utroligt, hvor stor forskel der er i udtrykkene.

 

Et klassisk ur med sølvrem kan måske lyde kedeligt. Men tag det på til et jakkesæt, en skjorte eller lignende, og du vil straks udstråle, at du har styr på det, du går og laver. Dét er hvad et sådant ur kan finde ud af. Ligeledes kan du også finde et ur med et personligt touch, eksempelvis med en urskive, som er i sort eller i mørkeblå. Det vil give lidt ekstra klasse og vise, at du har overvejet, præcist hvilket ur du går med. Et sådant ur kan du eksempelvis finde hos designerure.dk, hvor forholdene er i orden. Sortimentet er stort, priserne er favorable og fragten? Den er altid gratis og hurtig.  

Posted in: SEIKO Herreure