Uret til min sommergarderobe

By:

Jeg går utrolig meget op i stil, og der skal bare være styr på det hele fra top til tå. Specielt sommeren holder jeg meget af, eftersom det er tiden, hvor der virkelig er mulighed for at fremvise nogle af de flotte ting, som gemmer sig i garderoben. Det er slut med at pakke sig væk under den store vinterjakke, og det er jeg utrolig glad for. Denne sommer tog det ikke lang tid at finde det helt rigtige tøj, og jeg brugte i stedet tiden på at finde det rette ur. Det perfekte ur er fundet, og det kommer fra Daniel Wellington.

Derfor er Daniel Wellington så populært

Jeg søgte ikke med hovedet under armen – nej, jeg havde undersøgt, hvad der rørte sig i modebilledet, og det var helt tydeligt, at Daniel Wellington var blandt de urmærker, som prægede samfundet. Dette kan der være flere grunde til, men hovedsageligt skyldes det, at disse ure er utrolig minimalistiske. Det vil sige, at alt det overflødige er skåret fra, hvilket giver disse ure et simpelt, men utrolig stilrent udseende, hvorfor de passer til hverdagstøjet, men ligeledes går urene godt til det mere formelle tøj, som du hiver frem af og til, når der er en festlig lejlighed på menuen.

Find det hele hos designerure.dk

Det er ikke helt let at finde en webshop, som sælger den type ure, du måske lige søger. Dog fandt jeg frem til et sted, hvor de havde det hele, og de havde altså også et enormt udvalg af ure fra Daniel Wellington, som du kan finde her: http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html. Inde på denne side var service en stor prioritet, hvorfor de leverer deres varer hurtigt, fragt koster intet, men derudover har de også prisgaranti og gratis returret. Det er altså det oplagte sted, hvis du skal have købt et ur til din sommerstil, som du naturligvis skal, hvis du ikke allerede har et – og det skal selvfølgelig være et Daniel Wellington-ur.